2159 | 26.07.2022 11:40:26 | ![]() |
Covid 4. davka
Dobrý den,
jsem po třech dávkách vakcíny na covid (pfizer). Poslední v prosinci 2022.
Na přelomu dubnu/května jsem měla covid, kasel, rýma, bolest v krku, slabost, únava....takže nějak závažný průběh. Příznaky jsem pociťovala zhruba tři týdny.
Mela bych se nechat nárokovat na 4. dávku, nechat si zjistit protilátky nebo počkat na nový typ vakcíny proti covidu?
Nejsem ve zdravotně rizikové skupině, ptám se z důvodu cestovatelských plánu do zahraničí letos na podzim. Jih Evropy, zatím nevím, kam přesně.
Děkuji
|
MUDr. Anna Přívorová - Prozatím není nutné, abyste si nechala aplikovat čtvrtou dávku. Zvláště když sama uvádíte, že nepatříte do žádné rizikové skupiny. Ale sledujte průběžně požadavky zemí, kam byste se chtěla vypravit a pokud to bude potřeba, budete mít dost času se podle těchto požadavků zařídit. |
Komentáře uživatelů ...
Aktuality
Environmentální vyúčtování za rok 2024
Dokument
Den otevřených dveří Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje
Zveme Vás dne 1.5.2025 na akci konanou ve spolupráci KHS MSK & ZÚ Ostrava & LF OU
Den zdraví v Bruntále a Havířově
Využijte akce pro své zdraví
Den otevřených dveří
Srdečně Vás zveme na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ pro lékaře a studenty lékařských fakult. 27. března 2025 | 13:00 hodin
Senzorické zkoušky posuzovatelů
Dne 8.4. od 8:00 proběhnou na Zdravotním ústavu v Ostravě senzorické zkoušky posuzovatelů. Seminář je určen pro pracovníky potravinářských provozů a laboratoří.
Zobrazit všechny aktuality
Dokument
28.04.2025
Den otevřených dveří Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje
Zveme Vás dne 1.5.2025 na akci konanou ve spolupráci KHS MSK & ZÚ Ostrava & LF OU
14.04.2025
Den zdraví v Bruntále a Havířově
Využijte akce pro své zdraví
12.03.2025
Den otevřených dveří
Srdečně Vás zveme na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ pro lékaře a studenty lékařských fakult. 27. března 2025 | 13:00 hodin
06.03.2025
Senzorické zkoušky posuzovatelů
Dne 8.4. od 8:00 proběhnou na Zdravotním ústavu v Ostravě senzorické zkoušky posuzovatelů. Seminář je určen pro pracovníky potravinářských provozů a laboratoří.
27.02.2025
Zobrazit všechny aktuality